;)
















veckan!


semledagen idag :D

idag är det fettisdagen (a') så när jag kom hem proppade jag i mig ;o ytterst trevligt!
innan var dt ba seg skola... men imorgon ska vi åka skridskor i skolan och även bada, vi ska typ simma 200m och göra livräddning (?!) om jag minns rätt. men vi har bara tid i 25 min. fyfan vad skit asså haha. men jaja sånt är livet!
jag har inte hunnit skriva i helgen men vi hade det väldigt trevligt! vi åkte till gbg jag emma och sanel. där vi då träffade Fred och Erik. sen kom Denniz och någon?! haha. sen stack vi... sen kom det en hel jävla flock efter oss som också skulle med på festen så alla ba hängde efter... haha vi försökte bli av men ;) sen kom vi dit sen sket det sej endåå :/ sen blev de att va ute och dricka o vela haha. fyfan,

tågstation emma, minns du? :D haha fyfan zupzupzup "emmas flaska" hahahah ... :>

ni får ha dt :*








torsdag

heeyy
idag var det skola och vi hade nationella på morgonen.. lite svårt men sen så flöt det på ;) sen så hade vi en låååång rast sen så hade vi ingen bild så vi kollade på ;pojken i den randiga pyjamasen. fruktansvärt sorglig :/ men den va bra faktsktt. sen så åkte jag hem :) var hemma lite, sen har jag vart hemma med sanel tills nu :)
ytterst trevliggt.

nu ska jag draa!




sometimes you have to fight.. even where you can not cope..

heyy, idag åkte jag te skolan , gick upp jätte tidigt och fixa mej sen mötte jag upp sanel som vanligt.
sen var det en "rolig" skoldag framför sej. nej ush. var jätte trött så åkte hem ist 12.52 ;P och nu sitter ja här och ska snart ner te sanel yao.

btw. längtar te fredag. händer alltid så sjukt roliga saker! nej nu måste jag kila ! ha de'



ya


(y)


helena tycker till ;)

kissie med smink
kissie utan smink

seriöst vilken skillnad. hon som hela fuc*ing klagar på dessie och paow. dom är ju iafall naturligt fina:



tips på bra smink jag använder!


- den här foundationen tycker jag är jättebra! den täcker verkligen och man blir intre fläckig , men man ska ju köpa rätt färg också det är väldigt viktigt.

- detta pudret använder jag ibland när jag inte känner för att använda någon foundation, det känns verkligen jätteskönt att någon gång bara ha puder. Men ibland tar jag faktiskt detta över foundationen men jag tycker det ser bra ut!

- denna mascaran är fruktansvärt bra. det blir inte klumpar och ögonfransarna blir betydligt mycket längre. superbra!

måndag-

idag skulle jag egentligen gått till skolan, men nej det orkade jag inte. Emma gick inte heller till skolan idag, ja.. undra vad man ska hitta på idag? snö överallt finns verkligen inget annat att göra än att kolla film och äta godis ;)
någon som har någon bra musik? skicka så fall under länken ,
ni får ha det bra :D




SHAWTY


Bilder från i fredags;D








RSS 2.0