godmorgon:D

nu har man målat rummet, och ska snart till överby med evelina och shoppa lite, sen ska man hem så kommer emma hit sen ska vi åka till fjorden :D puss på er




...

Jag har aldrig blivit såhär sårad...



jag vill verkligen ha dig jacob:'(



Sen första dagen jag träffade dig så har jag alltid kännt något speciellt med dig, du var inte alls så som jag trodde, utom mycket bättre. Du gjorde mig på glatt humör, fick mig att skratta, allting! så sjukt underbar är du.
När vi är med varandra går tiden så fort, du är så söt gubben. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig, för jag vet att det är dig jag vill ha, jag skiter i vad folk säger eller gör. För dom vet att det är dig jag vill ha.
Men detta är ditt val, jag vet att jag varit dum, väldigt dum i huvudet, fattar inte hur jag tänkt, men man vet inte vad man har för än man har förlorat det. FAN , vad har jag gjort för att förtjäna detta Jacob?
Du är allt jag vill ha, verkligen allt. Med dig är jag lycklig.

Minns du när jag skulle sova hos dig? du kom och hämtade mig vid Torpa, vi cyklade hem till dig. Vi myste och sen gick vi ut på en promenad till skräckland hand i hand, satt oss vid vattnet. Gud vad mysigt vi hade det, kommer sakna dig Jacob.

Hejdå Jacob Berg :''( <3


godnatt sötnos

idag har man varit och shoppat med syrrorna, handlade ett snyggt svart genomskinligt linne och ett svart vanligt linne, jeans, vitt pösigt linne, brunt skärp att ha över, och lite småsaker sådär. sen efter det åkte man hem igen, duschade och fixade sig efter den galna gårdagen, ont överallt menmen:D
sen gick man på bio ; knight and day. sen så träffade man jacob efter det och snackade lite, skönt att det blev bra igen, men imorgon blire nog att ta det lugnt, och kanske stan till kvällen och träffa jaacob.

pusspåer





hejsan ;D

vad gör ni folket ? sitter hemma hos Ernad med eveliina, o hare chill:D pusssssssss

sry folket <3

förlåt att jag inte skrivit här som jag sagt att jag skall, men jag har verkligen fullt upp, har vart inlagd på sjukhus och vart med vänner, och fallens har ju vart, så har vart mke festande osv. & så äre ju toppen väder ute, så sitter inte så mke vid datorn. tyvärr. men snart lägger jag nog upp lite bilder och skriver lite om vad jag har gjort, pusspåer.


förlåt

jag ska börja blogga igen på denna bloggen, bara det att jag har haft fullt upp,men jag lägger snart upp en inlägg, kanske ikväll. pusspåer.


RSS 2.0