;***

godkväll lovers!

Idag vaknade jag upp vid 11 tiden, väckte emma och vi satt oss vid datorn en stund, sen gjorde vi chokladbollar till frukost mums! sen vaknade min söta sanel upp! efter en stund gick emmas buss jag följde henne i spöregnet! Och ush vad jag har ont i svanskotan efter fredags, inte skoj! sen åkte jag och sanel till torp! där hittade jag bla; linne/klänning, kort svart tröja, "shine-spray" och några spännen! sen hjälpte jag min lillasyster att hitta några "partykläder" som hon ska ha på sin klassfest. Hittade u-ursnygga kläder till henne! bilder kommer senare.

& förresten har jag färgat Sanels hår, från blonda slingor till mörkbrunt, får se imorgon när han har fixat det hur det ser ut bitches;) det är faktiskt väldigt snyggt! skulle jag tro (A) men nu ska jag inte tröka ner er med min dag hah,

nu ska jag hoppa in i duschen sen prata med min älskling sanel <3

 

kisses and hugs / helena

det kommer bli toppenkul!

idag känner jag mig lite dåsig efter gårdagen, men det kommer nog snart gå över! Idag ska jag och Emma och kanske Sanel till Jul på liseberg, tror det kommer bli toppenskoj! vi ska åka om runt 3 timmar. Emma kommer hit snart hon är och rider, så jag fördröjer tiden med att lyssna på en julskiva, mkt mysigt! Lalaa. Jaja iaf. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig! men ni får ha det bra! :d lika bra som jag kommer ha det ? jaja:)


godkväll :)

idag gick jag till skolan som vanligt, men jag var bara på svenskan sen åkte jag hem med bussen, hemma tråkade jag. sen träffa ja Sanel & vi gick ner och solade solarium. Efter det så åt vi på pizzerian, sedan kollade vi på en film hemma hos honom! Handlade om fifty cent ;) & sen tog vi bussen till torp och kollade runt lite granna. Och nu är jag hemma! som gött är ! är så himla trött! imorgon har jag två prov oxå som jag inte pluggat på :/ det är lite jobbigt! men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag och Sanel kolla på: " livet i fagervik " . Hoppas sanel inte är lika sur på mig som vanligt som han brukar :/ som han vart ett tag nu :/ tänk om han bara kunde vara gullig mot mej! men sånt är livet!

kisses and hugs / helena


ny blogg igen (a'' toppen helg ;*

i fredags var jag och emma i skolan sedan skulle vi hem t henne. där chillade vi tp.
sedan tog vi bussen hem t migh, där träffade vi sanel, vi mötte honom. sen hem t mig och hade riktigt skoj! ;*
sedan på lördag stack emma på ridning, sen åkte hon hem, % så tp badade jag (a' sen kom emma och sanel tbxx igen ;dDdd & då hade vi riktigt skoj ingen ;o jag och emma sprang tp runt ute ;d sedan lala. sen kollade vi "upp" så jävla rolig film asså ;d han tjockisen " oh my GPS , my dad give it to me, it shows wathever we are on the planet "Bupupupi" "tappa den"  UGH.

asså så jävla rolig film asså ;d vetd att det är en barnfilm men (a' sånt gillar vi!
Sen finns det en till as rolig video ni måste se ;d

klicka; http://www.youtube.com/watch?v=hvYuD6LZigU

bästa kvällen på länge! ;*

jadu, XD

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0