förlåt för dålig uppdatering!

förlåt att jag inte uppdaterat på över en vecka, det har varit midsommar och jag jobbar på ett läger.
så det innebär att jag sover där från måndag till torsdag, rätt kul faktiskt.
kan skriva vad vi gjorde dom dagarna i veckan.

måndag: städade iordning, väntade tills barnen kom. (lekar)- typ lära känna. gick ner och badade, sen fotboll på kvällen.

tisdag: gick upp klockan kvart i åtta. sen åkte vi till svanesund segelklubb. så skulle alla barn segla. så vi gick springa runt och sätta upp och ta ner segelbåtarna, jättejobbigt. sen hem, och då fick vi göra mat, sen fotboll.

onsdag: gick upp 08.00, sen cyklade ner till stranden där vi fick åka båt/vattenscooter till jetski träningstället. jättemysigt. alla åkte. jag åkte bara vattenscooter, jetski ramlar man fan med hela tiden hahaha... kom hem sent, sen typ spelade vi fotboll osv.

torsdag, vaknade typ samma, sen skulle barnen ha taido. hahah sjukt kul att kolla på. sen var det ner till stranden och åka tio kamp eller va de heter. chill. sen hem, säga hejdå till jonte :(:( haha han var sjukt kul.
miss u // emma & helena haha..

jaja, idag börjar jag iafall 12.30. och jag kommer inte kunna uppdatera för än på torsdag tror ja :(
men hoppas ni haft en bra midsommar osv. för det har jag. pusssssssssssssssss




dj mangoo ft deadline- fanta och ros'e

1 2 3 fanta och ros'e , 1 2 3 ge mig fanta och ros'e ! ahhahaha diggaa**

"kissie i bakgrungen" höhö sexigt.


godmorgon:P

nu har jag vaknat, och ska ut i det fina vädret snart, ska ba fixa mig oså:)

här får ni en bra och lugn låt jag älskar :) och dagens festlåt;)

Brian Littrell- over my head


Yolanda Be Cool & DCUP- We not speak americano

nattiii

nu ska jag bädda mig in i mitt varma täcke och sova. sov så gott. pussspuss<3

godaste att dricka!


Have you ever tried sleeping with a broken heart? Well you can try sleeping in my bed

För ca 1 1/2 år sen flyttade jag till henån med min mamma. Jag trodde allt skulle bli jättebra då.
Min syster skulle bo med pappa. Dagarna gick och jag började sakna min syster och så. Men jag klarade det. Efter ett tag började jag faktiskt att sakna när hela familjen var tillsammans.. senare flyttade min syster oxå hit.
Men sen blev mamma sjuk och låg på sjukhus, osv. så min syster fick vara hos mammas kompis. Sen blev min syster mobbad och flyttade iväg från mig, så här blev jag ensam. Jag saknar henne fruktansvärt mycket. Senast jag träffade henne var på liseberg för två månader sen.. hela familjen saknar henne, men det är hennes val.
Du kommer hem innan jul och det känns skönt, ingen jul utan min syster, saknar något att störa mig på :( <3




i hopes it gonna be alright..


loooong tiiime

hejsan, anledningen till att jag itne skrivit så mke är för att jag har varit med emma och sovit över i över en vecka nu, så har itne hunnit blogga. Vi har ju haft avslutingen, lärarmiddagen m.mm. sen har vi ju chillat en del, tagit det lugnt, sen har det ju varit skitväder! så tråkigt, men i fredags tänkte vi festa eller åka på knatt, men jag var så sjuk och trött var vi båda, så vi orkade ingenting, bara kollade på film och åt chips och hade det bra, och så spöregnade det oxå, idioter som drar sig ut i spöregn. haha! men i lördags åkte vi hem till farmor med familjen, där åt vi tackos och kollade film och myste, sen drog vi på fest hos robin en stund på kvällen (emma hahahhahah).
sen på söndag morgon vaknade vi vid 12. sen drog vi till överby, hittade ingenting, åkte till farmor sen hem. när vi kom hem så åkte emma hem en stund, och jag gick och träffade sanel en stund, sen kom emma, sen gick vi upp t mig satt upp tältet, haha kul. sen efter det gick vi ner t sanel och kollade skräckfilm, sen gick vi hem och skulle sova i tältet. gud vad kallt det var, men emma kom som en bebis och la sig nära mig, naw! sen dagen efter var vi tvugna att gå upp klockan åttta. skulle på livräddingsgrej inför breddlägret, haha. så då  var vi där t 12. det var jättefint väder när vi gick dit, sen så började det spöregna, ush! haha sjukt kul på brandstationen hahahha, plattfisken!
finns nog inget mer att säga, får nog börja lägga upp lite bilder här snart, ska ta med mej kameran mer hah.
längtar tills onsdag för då blir det fest i göteborg :)))).

hejdåååå pusspåer


i can help that i miss it..

idag var det avslutning, men sjukt jobbigt att jag är så sjuk, sen var det hem t mig och äta jordgubbar och glass! sen så åkte emma hem en stund, hon kommer snart. får se vad vi ska göra för nåt mysigt. orkar inte blogga mer idag, är sjukt ledsen... en person som verkligen skiter i mig, pallar inte mer, vet inte vad jag ska göra, hejdå:(<3

trött och sjuk...

kom nyss till emma, vi åt nyss pizza oxå :) gottilottiii! nu duschar emma, och jag ska duscha efter henne, sen ska vi kolla på film och bara ha det myys! imorgon är det fredag, avslutningen först, sen hem och äta jordgubbar och grädde med mammsen, sen får man väl se vad som händer till kvällen? händer det inget så drar vi på Knatt!
så vilket som helst blir bra faktiskt, kanske orkar jag inte hitta på något för än lördag eftersom jag är sju oxå :)

sorligt att bli av med klassen, som man vart med sen 0:an, men endå skönt att komma från ellös.. det var sorligt att städa ut skåpet lite faktiskt.

ni får ha det så bra, pusspåer<3

tillbakkks:)

haft en pause i bloggen, har verkligen inte haft tid att blogga, varken haft lust eller tid om man säger så.
men iafall, helgen var bra, mycket kul! helt galet! göteborg i fredags och festade, hade superkul!
lördagen var bra, söndagen åkte jag och emma till torp och skulle kollat klänning , men hittade inget så vi drog till stan, och träffade amanda, shit, det var nog ett år sen! suerkul! sen åt vi pizza i parken, sen hem och bara hade det mysigt! och igår var det lärarmiddag, åkte hem till emma, hennes syster lockade mitt hår, blev jättefint.
sen kom amanda. sen bjöd emmas mamma på vin:)
sen åkte vi till lärarmiddagen, alla var jättefina! superkul! sen åkte jag hem till emma och sov där och hade det mysigt. Idag när vi vaknade så åt vi frukost sen fixade oss, och gud vad sjuk jag hade blivit, huvudvärk, ont i halsen, och mådde illa, ush! sen åkte vi med dom till torp, köpte en snygg klänning, som jag kan lägga upp bild på imorgon, jättesnygg! sen åkte jag hem, gick in satt på mig morgonrocken, och skulle kolla tv, men somnade dirr! sen vaknade jag, och gick in i mitt rum o sov i 2 timmar typ, sen gick jag och gjorde te (A) sen tog ett varmt bad, härligt! sen sov jag lite till, sen tog jag en promenad sen gick jag hem igen och satt mig här, lite pigg nu när jag har sovit så mke, vill egentligen till skolan, sista dagarna med klassen innan vi splittras. lite tråkigt. men nu ska jag sitta här ett tag sen skajag nog lägga mig. men ni får ha det så bra, och sova gott :) för det ska jag. men jag är så himla sjuk jag orkar inte, här är några få bilder på oss, får se mer när emma skickat bilder t mig :) pusshej leverpastejjjjj <3


emma, jag, ellen.


hhahah, där går jag bakom alla lärare :P


jag, emma, amanda.

var tvungen, såg ut som en groda:)


emma, jag.



amanda, jag, emma.


dagen.

idag så vaknade jag kring 12. kollade O.C åt med mammsen. sen kollade O.C sen till kvällen blev det grillning med Pipers och Sanel. :)
vi gick till småholmarna, och så hade dom  med sig bananer och choklad som vi skulle grilla, jag ba wtf?
hahah.
men det blev faktsikt gott. men dom hade inte med sig bestick eller nåt. så ? haha.
doms ide blev då att använda folie på fingret hahahahhaa. så roliga!
fast först tänkte dom att man kunde äta med en kartong bit. haha fyfan.
men så hade dom med sig öl. så vi drack lite, sen blev det kallt, så vi drog hem till sanel, och spelade ölspelet. ssen efter ett tag drog jag hem, och nu sitter jag här nyduschad och fräsch. :)
nu ska jag dricka lite zingo. och bara mysa. :)
godnatt på er , så hörs vi imorgon, pusss!



härligaste dagen på länge!

idag åkte jag till ellös, träffade emma och klassen vid ca 8 på morgonen. sen skulle vi ro till bassholmen! men jag och emma fick åka med lärarna i motorbåt! sjukt härligt, låg pch solade, sen när vi kom fram t bassholmen badade vi och åt vi sen åkte vi hem, BRUN kan jag ju säga att vi blev, sen när vi var i ellös vid 2 så solade vi och badade vi i ellös, sen gick jag och solade solarium lite. Sen tog vi bussen hem t emma, jag sov lite... osv... blev helt bränd, gör sjukt ont, skulle aldrig sovit solarium. Aj vad ont jag har gaaaaaaah!"
sen gick vi på konserten på skolan, sjukt bra! haha. kul , skrattade!

men nu ska jag äta nåt sen sova, pusssssss!


RSS 2.0